AnaSayfa / Genel / Kahve falında sümüğünü çıkarmak

Kahve falında sümüğünü çıkarmak

Kahve falında sümüğünü çıkarmak kazancının eksileceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sümüğünü çıkarmak gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlar gelecekte olacakların habercisi değildir.

Kahve falında sümüğünü çıkarmak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burnunda sümük çıkarmak ana baba sözü dinlemeye, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burundan kurumuş sümük çıkarmak hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına yorulur.

Kahve falında burundan katı sümük çıkarmak Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru sümük çıkarmak işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine işarettir.

Kahve falında burnundan büyük sümük çıkarmak dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunun burnundan sümük çıkarmak falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil sümük çıkarmak hak yemeyeceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir