AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru soğan doğradığını görmek

Kahve falında kuru soğan doğradığını görmek

Kahve falında kuru soğan doğradığını görmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, nasiplerini alacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kuru soğan doğradığını gördüyseniz:

  • Sizden daha güçlü olanlardan çabuk etkileniyorsunuz.

Kahve falında kuru soğan doğradığını görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine inanılır.

Kahve falında taze soğan doğradığını görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil soğan doğradığını görmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin soğan doğradığını görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının soğan doğradığını görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında marul doğradığını görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, psikolojik olarak toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı biber doğradığını görmek belalara denk gelmeyeceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine yorulur.

Kahve falında sarımsak doğradığını görmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir