AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru soğan ekmek

Kahve falında kuru soğan ekmek

Kahve falında kuru soğan ekmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, yürek yakan biri haline geleceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında kuru soğan ekmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz sizi engelliyor veya yavaşlatıyor olabilir.

Kahve falında kuru soğan ekmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında kuru soğan tarlası görmek fikirlerinin çatışacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çürük kuru soğan görmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında soyulmuş kuru soğan görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeden kuru soğan toplamak girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir çuval kuru soğan görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına alamet eder.

Kahve falında kuru soğan soymak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kuru soğan yemek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir