AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete sıkışmak

Kahve falında tuvalete sıkışmak

Kahve falında tuvalete sıkışmak işlerinin başarılı olacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, sürekli tartışacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine inanılır.

Kahve falında tuvalete sıkışmak gördüyseniz:

  • Çok fazla sorumluluk almanız veya görev üstlenmeniz kişisel sorunlara veya özel yaşamınızla ilgili problemlere neden olabilir.

Kahve falında tuvaletine sıkışmak rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalete sıkıştığını görmek bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, üzüntülerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalete sıkışmak verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalette sıkışmak maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında idrara sıkışmak eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, şansın ve kısmetin açılacağına delalettir.

Kahve falında ölü biriyle el sıkışmak büyük işlere imza atacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar bir yere sıkışmak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık biriyle el sıkışmak üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir