Kahve falında kuru kiraz görmek

Kahve falında kuru kiraz görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, tüm özlemini gidereceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine, rütbe alacağına, şansının artacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Kahve falında kuru kiraz gördüyseniz:

  • Belli konularda asi ya da yaratıcı çıkışlarınız olabilir.

Kahve falında kiraz kurusu yemek bir anda yokluğa düşüleceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru kiraz görmek fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kiraz ikram etmek karın artacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kışın kiraz görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kiraz yemek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman kiraz görmek çok güzel günler geçirileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kiraz ağacında kiraz görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına inanılır.

Kahve falında kiraz fidesi görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir