AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kiraz yemek

Kahve falında kırmızı kiraz yemek

Kahve falında kırmızı kiraz yemek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı kiraz yemek gördüyseniz:

  • Kendi kararlarınızı kendiniz almalı, fikirlerinize veya kararlarınıza sahip çıkmalı ya da kendi yönünüzü kendiniz belirlemelisiniz.

Kahve falında kırmızı kiraz yemek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı kiraz görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı kiraz toplamak hayatının karışacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçta kırmızı kiraz görmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızılcık kirazı yemek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kışın kiraz yemek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine yorulur.

Kahve falında kiraz dut yemek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kiraz kurusu yemek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir