AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz ağacında kiraz görmek

Kahve falında kiraz ağacında kiraz görmek

Kahve falında kiraz ağacında kiraz görmek evliyseniz eşle iyi geçime, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, mali olarak küçüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kiraz ağacında kiraz gördüyseniz:

  • Geç kalmış sayılmazsınız.

Kahve falında ağactan kiraz yemek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kiraz ağacı görmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kiraz ağacına çıktığını görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine delalettir.

Kahve falında ağaçta kiraz yemek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, mirasa işarettir.

Kahve falında kiraz ağacında kiraz görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, onlarla gönül birliği edeceğine delalettir.

Kahve falında ağacında kiraz görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine inanılır.

Kahve falında kiraz ağacından düşmek huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında kiraz ağacının çiçek açtığını görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, büyük rahatlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir