AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiraz kurusu yemek

Kahve falında kiraz kurusu yemek

Kahve falında kiraz kurusu yemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kiraz kurusu yemek gördüyseniz:

  • Belli konulara en az sizin kadar katılımda bulunabilecek kişilerle çalışmalısınız.

Kahve falında kiraz kurusu yemek mevkilerinin yüksek olacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru kiraz görmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kiraz vişne yemek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ham kiraz yemek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında büyük kiraz yemek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına inanılır.

Kahve falında olmamış kiraz yemek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı kiraz yemek eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, mutluluğunun daim olacağına inanılır.

Kahve falında çilek ve kiraz yemek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir