AnaSayfa / Genel / Kahve falında kışın kiraz görmek

Kahve falında kışın kiraz görmek

Kahve falında kışın kiraz görmek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kışın kiraz gördüyseniz:

  • Keyifli veya romantik aktivitelere zaman ayırmak istiyorsunuz.

Kahve falında kışın kiraz görmek dileklerinin yerine geleceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine yorulur.

Kahve falında kışın kiraz yemek hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kışın dondurma yemek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına işaret eder.

Kahve falında kışın yılan görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında kışın denize girmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kışın karpuz yemek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına yorulur.

Kahve falında kışın yeşillik görmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında kışın yüzmek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir