AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman kiraz görmek

Kahve falında kocaman kiraz görmek

Kahve falında kocaman kiraz görmek kurulu düzeninin olacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalet eder.

Kahve falında kocaman kiraz gördüyseniz:

  • Ev alım satımı, kiralama konuları, evle ilgili başlıklardaki pazarlıklar ön plana çıkıyor.

Kahve falında kocaman kiraz görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman tırtıl görmek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman siyah kedi görmek bununla yüceleceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında kocaman at görmek amacına ulaşmayı başaracağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine rivayet eder.

Kahve falında kocaman bir at görmek sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında kocaman kafa görmek çocuklar gibi mutlu olacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına tabir olunur.

Kahve falında kocaman kuşlar görmek çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına yorulur.

Kahve falında kocaman yüzük görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir