AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru kayısı dağıtmak

Kahve falında kuru kayısı dağıtmak

Kahve falında kuru kayısı dağıtmak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru kayısı dağıtmak gördüyseniz:

  • Sunacak veya yardımcı olacak çok şeyiniz olsa da, bazı işlere veya kişilere karışmamanızda fayda var.

Kahve falında kuru kayısı dağıtmak sağlığın günden güne iyiye gideceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında kayısı dağıtmak fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında kuru kayısı vermek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuru kayısı görmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gün kurusu kayısı görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru kayısı yemek görmek değişik insanlarla karşılaşacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Kahve falında siyah kuru kayısı görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayısı kurusu görmek tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir