AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayısı dağıtmak

Kahve falında kayısı dağıtmak

Kahve falında kayısı dağıtmak kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, prestij kaybı yaşanacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına delalettir.

Kahve falında kayısı dağıtmak gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalınması gerekiyor.

Kahve falında kayısı dağıtmak ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kuru kayısı dağıtmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine yorulur.

Kahve falında kasayla kayısı görmek depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kayısı kurdu görmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, arkasından iyi konuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük kayısı görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında üzüm ve kayısı görmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine işarettir.

Kahve falında kuru kayısı ve üzüm görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında kayısı hoşafı yemek sorunlarının da çözüleceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir