AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayısı kurusu görmek

Kahve falında kayısı kurusu görmek

Kahve falında kayısı kurusu görmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, hayırla yad etmeye, kendisinin ve ailesinin geleceğine delalet eder.

Kahve falında kayısı kurusu gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cinsten eski bir dostunuzu aramanız gerekiyor.

Kahve falında kuru kayısı görmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında kuru kayısı vermek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kuru kayısı satın almak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah kuru kayısı görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine işarettir.

Kahve falında kuru kayısı ve üzüm görmek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında gün kurusu kayısı görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine alamet eder.

Kahve falında kayısı kurusu almak aileden ayrı kalınacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru kayısı almak onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir