AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kuru kayısı görmek

Kahve falında siyah kuru kayısı görmek

Kahve falında siyah kuru kayısı görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, hanesine bolluk geleceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, yönetici makamına oturacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kuru kayısı gördüyseniz:

  • En son planınız, hedefiniz veya kafanızdaki bir iş için hızla ilerleyerek atışınızı yapabilirsiniz.

Kahve falında siyah kuru kayısı görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, işlerindeki karın artacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru kayısı satın almak sorununu kolayca çözeceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayısı kurusu yemek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru kayısı ve üzüm görmek hayırlı haberler alınacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında kayısı kurusu görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında kuru kayısı almak her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında kuru kayısı yemek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru kayısı ve kuru üzüm görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir