AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru kayısı vermek

Kahve falında kuru kayısı vermek

Kahve falında kuru kayısı vermek hem yıpranacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza delalet eder.

Kahve falında kuru kayısı vermek gördüyseniz:

  • Sonuçlarını etkileyemeyeceğiniz işler veya konular için gereğinden fazla gayret gösterebilirsiniz.

Kahve falında kuru kayısı yemek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayısı kurusu almak keyfinin ve neşesinin artacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında kuru kayısı vermek ağız tadının ve moralin bozulacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına delalettir.

Kahve falında siyah kuru kayısı görmek iyi konumlara geleceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine delalet eder.

Kahve falında kuru kayısı dağıtmak işinde uzmanlaşacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurtlu kuru kayısı görmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayısı kurusu yemek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini hafifleteceğine işaret eder.

Kahve falında kuru kayısı satın almak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, planların sarkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir