AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru kayısı görmek

Kahve falında kuru kayısı görmek

Kahve falında kuru kayısı görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, mutluluktan havalara uçacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine delalet eder.

Kahve falında kuru kayısı gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız kimselere karşı dikkatli olmalısınız.

Kahve falında kayısı kurusu yemek hayatını kazanırken keyif alacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına inanılır.

Kahve falında kuru kayısı vermek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, parasının ve malının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru kayısı ve kuru üzüm görmek olaylı günler geçireceğine, güzel işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru kayısı yemek görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru kayısı yemek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kuru kayısı görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru kayısı almak kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru kayısı satın almak ailesini hem gururlandıracağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir