AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru kayısı yemek görmek

Kahve falında kuru kayısı yemek görmek

Kahve falında kuru kayısı yemek görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına alamet eder.

Kahve falında kuru kayısı yemek gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişiler olsa dahi, siz, olayları daha da hararetlendirmemek için gayret göstermelisiniz.

Kahve falında kuru kayısı yemek görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına alamet eder.

Kahve falında kuru kayısı yemek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayısı kurusu yemek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kayısı kurusu almak endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında kuru kayısı ve kuru üzüm görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru kayısı vermek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine yorulur.

Kahve falında kurtlu kuru kayısı görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayısı kurusu görmek onu doyasıya yaşayacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir