AnaSayfa / Genel / Kahve falında dalında kuru incir görmek

Kahve falında dalında kuru incir görmek

Kahve falında dalında kuru incir görmek tartışmaların sonlandırılacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında dalında kuru incir gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sınırlandırılmaya veya kısıtlanmaya hazır olmayabilirler ya da sınırlarını bilmeden davranıyor olabilirler.

Kahve falında dalında kuru incir görmek işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine işarettir.

Kahve falında incir dalı dikmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dalında incir görmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında incir dalı görmek hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, çok zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında dalından koparıp incir yemek hastalıkların uzak duracağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında inciri dalından koparmak çok rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında dalından siyah incir yemek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında incir dalı kesmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, problemlerini çözeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir