AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru incir ikram etmek

Kahve falında kuru incir ikram etmek

Kahve falında kuru incir ikram etmek elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru incir ikram etmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızı ilgilendiren konularda çözümlenmemiş konularla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında kuru incir ikram etmek işlerin çok büyümeyeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Kahve falında kuruyemiş ikram etmek fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine yorulur.

Kahve falında kuru pasta ikram etmek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru incir satın almak keyfinin ve huzurunun kaçacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında kuru incir görmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dalında kuru incir görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru incir dağıtmak o kişiyle güzel günler geçireceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında incir kurusu görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir