AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir kurusu görmek

Kahve falında incir kurusu görmek

Kahve falında incir kurusu görmek yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına işarettir.

Kahve falında incir kurusu gördüyseniz:

  • Problemli bir durum kendi kendine iyileşebilir.

Kahve falında kuru incir ikram etmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine delalet eder.

Kahve falında kuru incir yemek görmek kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Kahve falında kuru incir satın almak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuru incir yemek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kuru incir görmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kuru incir görmek saygının ve iletişimin bozulacağına, yaklaşan güzel günlere işarettir.

Kahve falında incir kurusu görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında dalında kuru incir görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir