AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru pasta dağıtmak

Kahve falında kuru pasta dağıtmak

Kahve falında kuru pasta dağıtmak alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, rahatlık içinde yaşayacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında kuru pasta dağıtmak gördüyseniz:

  • Yalnız Boğalar ise yeni bir ilişkinin ilk adımlarını atabilir.

Kahve falında kuru pasta dağıtmak neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pasta börek dağıtmak kazancının çok daha fazla olacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine işarettir.

Kahve falında pasta dağıtmak büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pasta kesip dağıtmak çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine alamet eder.

Kahve falında yaş pasta dağıtmak en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuru kayısı dağıtmak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kuru üzüm dağıtmak çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında kuru çay dağıtmak şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir