AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir dağıtmak

Kahve falında incir dağıtmak

Kahve falında incir dağıtmak hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında incir dağıtmak gördüyseniz:

  • Ya da bazı ödemeler, krediler veya vergiler türünde konular sizi sıkıştırabilir.

Kahve falında kuru incir dağıtmak yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında incir dağıtmak geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına inanılır.

Kahve falında havlu dağıtmak yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına delalettir.

Kahve falında karpuz kesip dağıtmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oda dağıtmak üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına tabir olunur.

Kahve falında gül dağıtmak yuva kuracağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dondurma dağıtmak arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, duyguların karşılık bulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil erik dağıtmak yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir