AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanla savaştığını görmek

Kahve falında düşmanla savaştığını görmek

Kahve falında düşmanla savaştığını görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, bolluğun ve verimin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanla savaştığını gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemekten, değişiklikler yapmaktan veya yeni şeyler öneren kişilere kulak vermekten çekinmeyin.

Kahve falında savaşta düşmanları öldürmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanlarla savaştığını görmek zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanla savaştığını görmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına inanılır.

Kahve falında savaşta düşman öldürmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında savaşta bulunmak başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında savaşçı görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında savaş çıktığını duymak sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında savaşta silah görmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir