AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç savaş çıktığını görmek

Kahve falında iç savaş çıktığını görmek

Kahve falında iç savaş çıktığını görmek istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, daha sonra işlerin açılacağına, anne baba duasının alınacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, sorunların ve sıkıntıların artacağına alamet eder.

Kahve falında iç savaş çıktığını gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramayabilirsiniz.

Kahve falında iç savaş çıktığını görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ülkede savaş çıktığını görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında savaşın çıktığını görmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine delalettir.

Kahve falında savaş çıktığını duymak kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında savaş çıktığı görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iç savaş görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, güzel bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında iç organlarının dışarı çıktığını görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına rivayet eder.

Kahve falında iç organların çıktığını görmek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir