AnaSayfa / Genel / Kahve falında devletler arası savaş görmek

Kahve falında devletler arası savaş görmek

Kahve falında devletler arası savaş görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devletler arası savaş gördüyseniz:

  • Dikkatli bir gözlemci olmakta fayda var.

Kahve falında devletler arası savaş görmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, para sıkıntısının olmayacağına yorulur.

Kahve falında iki ülke arasında savaş görmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine inanılır.

Kahve falında savaşın arasında kalmak hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında savaş arasında kalmak rahat bir yaşama kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında hayvanların savaştığını görmek kazancın günden güne düşeceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında askerin savaştığını görmek bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine tabir olunur.

Kahve falında savaşta görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaşta yanmak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir