AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu mısır görmek

Kahve falında kurtlu mısır görmek

Kahve falında kurtlu mısır görmek en pahalı evlerde oturacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurtlu mısır gördüyseniz:

  • Aşırı masraflar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kurtlu mısır görmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına işaret eder.

Kahve falında kurtlanmış mısır görmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına işarettir.

Kahve falında mısır hediye almak istemediği halde borçlanacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında süt mısır yemek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kişinin hayatının değişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mısır dövmek bolluk içinde yaşanacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında pazardan mısır almak eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına yorulur.

Kahve falında sarı mısır tanesi görmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında tencerede mısır görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir