AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır dövmek

Kahve falında mısır dövmek

Kahve falında mısır dövmek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında mısır dövmek gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerine karışmamanızda fayda var.

Kahve falında mısır dövmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, mevki edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koçan mısır yemek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına delalet eder.

Kahve falında mısır sapları görmek fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mısıra gitmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mısır pişirmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mısır ekmeği yemek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına alamet eder.

Kahve falında buğday mısır görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, hastalıkların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kabuklu mısır görmek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir