AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlanmış mısır görmek

Kahve falında kurtlanmış mısır görmek

Kahve falında kurtlanmış mısır görmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, hasretliklerin bir araya geleceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına delalettir.

Kahve falında kurtlanmış mısır gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak veya bilgi paylaşmak doğru olmayabilir.

Kahve falında kurtlanmış mısır görmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, hayırlı kapılar açılacağına delalet eder.

Kahve falında kurtlu mısır görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında mısır aldığını görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm ve mısır görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mısır pişirmek ön plana çıkacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında mısır kusmak beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patlayan mısır görmek işsiz kalmaya, kolay ve güzel bir hayatı olacağına inanılır.

Kahve falında mısır kustuğunu görmek insanların birbirine kenetleneceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir