AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır hediye almak

Kahve falında mısır hediye almak

Kahve falında mısır hediye almak dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, onlardan taraf hayır göreceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, hayırlı işlere girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, hasretin ve özlemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mısır hediye almak gördüyseniz:

  • Sorunlar veya uyuşmazlıklar özel yaşamınızda veya kendi üzerinizde değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında mısır hediye almak sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, zorlukların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taneli mısır görmek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah mısır görmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına işaret eder.

Kahve falında buğday ve mısır görmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine işarettir.

Kahve falında ölüye mısır vermek en küçük sorunda parlayacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında mısır suyu içmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında mısır biçmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, herkesin şaşırtılacağına inanılır.

Kahve falında birine mısır vermek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir