AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerede mısır görmek

Kahve falında tencerede mısır görmek

Kahve falında tencerede mısır görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, endişelerini silip atacağına, hem moral hem de çareler bulacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine yorulur.

Kahve falında tencerede mısır gördüyseniz:

  • Taşınma ya da yer değişikliği türünde durumlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında tencerede mısır görmek başarısının artacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencere dibi sıyırmak fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına inanılır.

Kahve falında pembe tencere görmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında tencere istemek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına delalettir.

Kahve falında tencerede çiğ et görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine rivayet eder.

Kahve falında tencere kapak görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tencerede sarma görmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında paslı tencere görmek çok iyi işler ortaya konacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir