AnaSayfa / Genel / Kahve falında yayla çorbası içmek

Kahve falında yayla çorbası içmek

Kahve falında yayla çorbası içmek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında yayla çorbası içmek gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan bahanelerden uzak durmalısınız.İleriye yönelik olumlu kararlar alarak yeni çıkış yolları bulabileceksiniz.

Kahve falında yayla çorbası içmek yüksek bir makama geleceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yayla çorbası pişirmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına inanılır.

Kahve falında yayla çorba görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, rahat erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yayla çorbası yapmak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunların atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaylaya çıkmak kazancının ve rızkının düşeceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına delalet eder.

Kahve falında yayla çiçeği görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yayla ok atmak büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında yayla evi görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir