AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu ayva görmek

Kahve falında kurtlu ayva görmek

Kahve falında kurtlu ayva görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine işarettir.

Kahve falında kurtlu ayva gördüyseniz:

  • Bazı kişiler durumunuzu, stratejilerinizi veya bazı seçimlerinizi tekrar gözden geçirmenizi rica edebilirler.

Kahve falında kurtlu ayva görmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu ayva yemek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına delalet eder.

Kahve falında ayva tatlısı görmek aile hayatının sorunsuz olacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına delalet eder.

Kahve falında yerden ayva toplamak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayva yemek çalıştığı yerde amir olacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ham ayva görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayva ağacı kesmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayvayı yemek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir