AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu ayva yemek

Kahve falında kurtlu ayva yemek

Kahve falında kurtlu ayva yemek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, kafasını toparlayacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, zinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında kurtlu ayva yemek gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir kaynak kanalıyla, yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanıza olanak sağlayacak bir iş söz konusu olabilir.

Kahve falında kurtlu ayva yemek geçimi zorluklarla kazanacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlu ayva görmek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine alamet eder.

Kahve falında dalından ayva yemek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayva ağacından ayva yemek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına rivayet eder.

Kahve falında ayva tatlısı yemek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan ayva koparıp yemek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayva çalıp yemek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine delalettir.

Kahve falında tatlı ayva yemek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir