AnaSayfa / Genel / Kahve falında ham ayva görmek

Kahve falında ham ayva görmek

Kahve falında ham ayva görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, zor zamanların sona ereceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına inanılır.

Kahve falında ham ayva gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirerek kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında ham ayva görmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, varlıklı kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ham incir görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, doyasıya hasret gidereceğine rivayet eder.

Kahve falında ham erik görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ham şeftali görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında ham dut yemek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında hamster yavrusu görmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ham zeytin görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine rivayet eder.

Kahve falında hazreti hamzauyı görmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir