AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlanmış muz görmek

Kahve falında kurtlanmış muz görmek

Kahve falında kurtlanmış muz görmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında kurtlanmış muz gördüyseniz:

  • Kendinizi aşma çabası içinde olmalısınız.

Kahve falında kurtlu muz görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında kurtlu muz yemek kötü karakterli bir kadına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış muz görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birinden muz almak sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına delalet eder.

Kahve falında muz ve muz ağacı görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, halinin iyi olduğuna yorulur.

Kahve falında muz salkımı görmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına yorulur.

Kahve falında muz ağacından muz toplamak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında muz tartmak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir