AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu muz yemek

Kahve falında kurtlu muz yemek

Kahve falında kurtlu muz yemek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kurtlu muz yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere getireceğiniz eleştiri, şikayet veya yorumlar aynı hızla karşılık görebilir.

Kahve falında kurtlu muz yemek işlerini boşvereceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına delalet eder.

Kahve falında kurtlu muz görmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kurtlanmış muz görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında kabuklu muz yemek sorunların kısa süre içinde biteceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muz ağacından muz yemek huzurunun yerine geleceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil muz yemek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı muz yemek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan muz yemek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir