AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş tükürmek

Kahve falında taş tükürmek

Kahve falında taş tükürmek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taş tükürmek gördüyseniz:

  • Belli bir planın, işin ya da projenin en iyi şekilde ilerleyebilmesini sağlayacak faydalı fikirlere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında taş tükürmek sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iltihap tükürmek sırtındaki yükten kurtulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurt tükürmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında bir başkasının tükürdüğünü görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın ağzına tükürmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına delalet eder.

Kahve falında kediye tükürmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine yorulur.

Kahve falında yüzüme tükürmek aldığı borçların katbekat artacağına, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına işaret eder.

Kahve falında tırnak tükürmek asosyal bir insan haline geleceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir