AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğne tükürmek

Kahve falında iğne tükürmek

Kahve falında iğne tükürmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına inanılır.

Kahve falında iğne tükürmek gördüyseniz:

  • Devamlı hareket halinde olmanız gerekebilir.

Kahve falında toplu iğne tükürmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iğne tükürmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında et tükürmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, gelecekte yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında şarap içip tükürmek falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ağızdan saç tükürmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine işarettir.

Kahve falında birinin ağzına tükürdüğünü görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yastığa tükürmek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüze tükürmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir