AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt ve kaplan görmek

Kahve falında kurt ve kaplan görmek

Kahve falında kurt ve kaplan görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurt ve kaplan gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatle atmanız en iyi sonuçların alınmasının sigortası olabilir.

Kahve falında kaplan ve kurt görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kurt ve kaplan görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplan ve yavrularını görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, kudretinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi kaplan görmek kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplanla dövüşmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine işaret eder.

Kahve falında uyuyan kaplan görmek daha fazla rızık elde edileceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplandan saklanmak bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, çok büyük destek vereceğine yorulur.

Kahve falında kaplan saldırısı görmek kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir