AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kaplan görmek

Kahve falında mavi kaplan görmek

Kahve falında mavi kaplan görmek zor ve kötü günlerin geleceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi kaplan gördüyseniz:

  • İşinizde hatalar yapabilirsiniz.

Kahve falında mavi kaplan görmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında evinde kaplan görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aslan kaplan görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaplan saldırısına uğramak eksiklerinin farkına varacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplana sarılmak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplan yavruları görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında yavru kaplan sevmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kaplan görmek art niyetli kişilere uyacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir