AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplan ve kurt görmek

Kahve falında kaplan ve kurt görmek

Kahve falında kaplan ve kurt görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaplan ve kurt gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir veya sizin farkında olmadığınız olaylar kulağınıza gelebilir, gizli düşmanlarınızın farkına varabilirsiniz ya da sağlığınızı ilgilendiren konular söz konusu olabilir.

Kahve falında kurt ve kaplan görmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplan ve kurt görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında kaplan eti yemek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplanın kovalaması görmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplan görmek çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük kaplan görmek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, yalan söylemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaplan almak geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplanla dost olmak gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir