AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplan saldırısı görmek

Kahve falında kaplan saldırısı görmek

Kahve falında kaplan saldırısı görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kaplan saldırısı gördüyseniz:

  • Sır saklamanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kaplan saldırısı görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında kaplanın saldırısına uğramak kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kaplan saldırısından kurtulmak gelirinin garanti olacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine delalettir.

Kahve falında kaplan saldırısına uğramak büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayı ve kaplan görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına delalettir.

Kahve falında köpek ve kaplan görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında kar kaplanı görmek sevgi ve hürmet göreceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aslan kaplan ayı görmek üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir