AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyuyan kaplan görmek

Kahve falında uyuyan kaplan görmek

Kahve falında uyuyan kaplan görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uyuyan kaplan gördüyseniz:

  • Yeni imkanlar size çok çekici bile görünseler şimdilik çekimser kalmanızda fayda var.

Kahve falında aslan yada kaplan görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplanla oyun oynamak canını sıkan şeyleri yeneceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına işarettir.

Kahve falında ölü kaplan görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, asosyal bir insan haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında kaplanla karşılaşmak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında evde kaplan beslemek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaplan olmak yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde kaplan görmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında kaplan yavruları görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir