AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt köpeği ısırması görmek

Kahve falında kurt köpeği ısırması görmek

Kahve falında kurt köpeği ısırması görmek rahatsızlıkların son bulacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, rızkının eksileceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurt köpeği ısırması gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler, dekorasyon, tadilat, taşınma, alım satım v.b konuların ön planda olduğu bir süreçtesiniz.

Kahve falında kurt köpeği ısırması görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurt köpeğinin ısırması görmek toplumda iyi bir yer edineceğine, kime danışacağını bilemez olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurt köpeği tarafından ısırılmak hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kurt ısırması görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına yorulur.

Kahve falında kurt tarafından ısırılmak iş güç sahibi olacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına delalettir.

Kahve falında başka birini köpek ısırırken görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına inanılır.

Kahve falında başkasını ısıran köpek görmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ısırmaya çalışan köpek görmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir