AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt köpeğinin ısırması görmek

Kahve falında kurt köpeğinin ısırması görmek

Kahve falında kurt köpeğinin ısırması görmek parasını dikkatli harcayacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine inanılır.

Kahve falında kurt köpeğinin ısırması gördüyseniz:

  • Sinirlerinizi bozan bazı fikir veya anlaşmalardan vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında kurt köpeği tarafından ısırılmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurt köpeğinin ısırması görmek gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, ağlayacağına işarettir.

Kahve falında kurt köpeği ısırması görmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurt tarafından ısırılmak helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kurt ısırması görmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında bir köpek tarafından ısırıldığını görmek adının ülke dışında yayılacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elini köpek ısırması görmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına işarettir.

Kahve falında kuduz köpek tarafından ısırılmak kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir