AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerini pislemek

Kahve falında üzerini pislemek

Kahve falında üzerini pislemek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, çok yorulacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üzerini pislemek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya çevrenizdeki bazı kişiler kasıtlı olarak moralinizi bozabilir.

Kahve falında kaba pislemek başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine delalet eder.

Kahve falında güvercinin pislediğini görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altına pislemek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ineğin pislediğini görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunun pislediğini görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında pantolona pislemek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına işarettir.

Kahve falında kedinin eve pislediğini görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında camiye pislemek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, işlerini yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir