AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini köpek ısırması görmek

Kahve falında elini köpek ısırması görmek

Kahve falında elini köpek ısırması görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, sorunlarının biteceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elini köpek ısırması gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına veya grup aktivitelerine açık olmanız ya da katkıda bulunabileceğiniz şeyler varsa kaçmamanız gelecekte yeni fırsatlar doğurabilir.

Kahve falında köpeğin elini ısırmasını görmek işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına delalettir.

Kahve falında köpek tarafından elinin ısırıldığını görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında elini köpek ısırması görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, köşeye sıkıştıracağına alamet eder.

Kahve falında kara köpek tarafından ısırılmak çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına inanılır.

Kahve falında başkasını köpek ısırması görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine alamet eder.

Kahve falında köpek ısırırken görmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında ısıran siyah köpek görmek üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ısıran köpeği öldürmek kolaylıklara kavuşacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir