AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek ısırması görmek

Kahve falında inek ısırması görmek

Kahve falında inek ısırması görmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, kariyer sahibi olacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inek ısırması gördüyseniz:

  • Kaçamak aşk yaşama eğiliminde bulunabilirsiniz.

Kahve falında inek tarafından ısırılmak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında inek ısırması görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, kendisine şifa olacağına işarettir.

Kahve falında kazın ısırması görmek yani babasına benzeyeceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına rivayet eder.

Kahve falında deve ısırması görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurt ısırması görmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya alamet etmektedir.

Kahve falında köpek tarafından ısırılmak falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, eve huzur dolacağına işarettir.

Kahve falında kobra yılanı tarafından ısırılmak ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayı tarafından ısırılmak elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir