AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan at görmek

Kahve falında ağlayan at görmek

Kahve falında ağlayan at görmek yaşadığı olayların kötü gideceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına işaret eder.

Kahve falında ağlayan at gördüyseniz:

  • Hemen belli cevaplar almayı beklememenizde fayda var.

Kahve falında ağlayan at görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağ atıp balık tutmak Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında at ağzı görmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, sermayesinin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında ağzına kusmak sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından kıl yumağı çıkarmak her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlayan kadın birini görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında yakın arkadaşını ağlarken görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ağlayarak dua okumak kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir