AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilki boğmak

Kahve falında tilki boğmak

Kahve falında tilki boğmak bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, nefsine yenileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna alamet etmektedir.

Kahve falında tilki boğmak gördüyseniz:

  • Aklınızı serbest bırakarak olasılıkları daha iyi değerlendirebilir veya bilgi edinmenizi sağlayacak toplantılar yapabilirsiniz.

Kahve falında tilki boğmak ele geçen paranın daha da artacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına delalet eder.

Kahve falında tilki ini görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine tabir olunur.

Kahve falında tilki kuyruğu görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında tilki beslemek malının artmasına, bereketlenmesine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında tilki ve koyun görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, mevlit okutacağına delalettir.

Kahve falında tilki kovalamak kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının da tükeneceğine rivayet eder.

Kahve falında tilki sevmek amacına ulaşabileceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına işarettir.

Kahve falında tilkiye ateş etmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir